HADERSLEV

OM LOKALNYT HADERSLEV

LokalNyt Haderslev er din nye lokale e-avis, der samler alt, hvad der rører sig i din by. På LokalNyt Haderslev kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder, de nyeste events og byens erhvervs- og foreningsliv

Alt det bedste fra Haderslev samlet online

Har du svært ved at danne dig et overblik over, hvad der sker i Haderslev og omegn? Så har vi samlet de seneste nyheder, begivenheder, ledige stillinger og meget mere på din nye lokale e-avis LokalNyt Haderslev.

Mangler din virksomhed lokal omtale og kendskab, kan du blive annoncør på LokalNyt Haderslev. Det kan du læse mere om her.

Det kan også være, du har et stort netværk og kender virksomheder, der kunne få gavn af at være synlig på LokalNyt Haderslev. Så kan du med fordel blive en del af vores forhandlernetværk – og tjene penge på det. Læs mere om vores forhandlernetværk her.

Din nye e-avis i Haderslev

Haderslev er en populær by i konstant udvikling. Der sker hele tiden nye ting indenfor kultur, foreninger og erhverv. Derfor har vi startet en ny e-avis, der skal holde dig opdateret på alt, hvad der sker i dit lokalområde netop nu.

I e-avisen kan du både læse om nyheder fra erhvervslivet, fortællinger fra byens foreninger og institutioner og om de forskellige begivenheder og oplevelser, der foregår i Haderslev netop nu.