Skip to main content
HOLBÆK

OPLEVELSER I HOLBÆK

Herunder kan du finde et stort udvalg af spændende oplevelser, som du skal opleve – uanset om du er turist eller bosiddende i Holbæk.

Thumbnail

HVAD SKAL DU OPLEVE I HOLBÆK?

Holbæk byder på en bred vifte af oplevelser, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende. Uanset om du er på udkig efter sjove fritidsaktiviteter, turistattraktioner, kulturoplevelser, naturskønne destinationer eller andre spændende oplevelser, har Holbæk noget for dig.

Byen kombinerer charmen fra sin historiske arv med nutidens dynamik, og her er altid noget nyt at udforske.

Aktiviteter for alle

Leder du efter en mulighed for at være aktiv i Holbæk, er der nok at vælge i mellem.

Tag for eksempel en tur til skønne Dragerup Skov, der ligger smukt ud til vandet. Her finder du velegnede stier til både cykel-, vandre- og løbeture, og du kan ende ruten ved den nærliggende Holbæk Marina.

Nær centrum er der også god mulighed for at få en naturoplevelse. Her er det oplagt at besøge Ladegårdsskovene, som breder sig i det vestlige Holbæk og helt ned til fjorden.

Historie og kultur

Turistattraktionerne i Holbæk er en fascinerende blanding af historie og kultur, og også her er der masser af oplevelser, som man kan lade sig opsluge af.

For kunstelskerne er det oplagt at snøre gåskoene, for kunsten er malet direkte på Holbæk by i form af smukke og interessante gavlmalerier. Om sommeren kan du desuden komme med på guidede rundvisninger og få meget mere at vide om de imponerende værker.

Er du nysgerrig på områdets historie, skal du lægge vejen forbi Holbæk Museum. hvor du bliver klogere på byens spændende fortid. Museet består af 12 forskellige historiske bygninger, hvor du kan opleve udstillinger om lokalområdet gennem tiden.

Holbæk har desuden et levende fællesskab, så du jævnligt kan deltage i byfester, festivaler og andre sjove og interessante arrangementer med musik, kultur, underholdning og meget mere.

Men det er ikke det eneste, Holbæk har at byde på. Tag f.eks. på en kulinarisk rejse og udforsk byens restauranter og caféer, der serverer alt fra lokale specialiteter til internationale retter.

Find din næste oplevelse på LokalNyt Holbæk

Hos LokalNyt Holbæk holder vi dig opdateret på alle de spændende oplevelser, der er at finde i byen. Tag et kig på vores oversigt over attraktioner og sjove aktiviteter her på siden, eller følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende orienterer dig om nyheder, begivenheder eller gode tilbud fra Holbæk.

Med LokalNyt Holbæk som din guide kan du navigere gennem byens mange facetter og opdage alt, hvad den har at tilbyde.