Skip to main content

Hejlsminde Strand Camping

Ved Lillebælts kyst, tæt på naturskønne områder og en børnevenlig strand, finder du Hejlsminde Strand Camping, der er fyldt med aktiviteter for hele familien.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du er på udkig efter destinationen til din næste ferie eller weekendudflugt for hele familien, så er Hejlsminde Strand Camping måske svaret. Campingpladsen er en sand perle placeret tæt ved Lillebælt og naturskønne områder, der er oplagt til gå- og cykelture.

Derudover finder det tæt ved campingpladsen også et fuglereservat, en lystbådehavn og en børnevenlig strand med blåt flag.

Aktiviteter og faciliteter for hele familien

Beliggenheden ved Lillebælt giver gode muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport og fiskeri, men det er dog ikke kun området omkring campingpladsen, der indbyder til hyggelige stunder for hele familien.

På selve pladsen finder du nemlig også aktiviteter såsom minigolf, boldbaner, legeplads, opvarmet poolområde samt bål- og grillpladser.

Derudover er der på pladsen også gode køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, spise- og tv-stue, en servicebygning med vaskefaciliteter og en moderne butik med alt i dagligvarer.

Seværdigheder

Det er ikke kun placeringen tæt ved naturskønne områder, som Hejlsminde Strand Camping udmærker sig ved. Tæt ved campingfladsen finder du nemlig også flere skønne seværdigheder i gå- og køreafstande.

Fra campingpladsen er det blandt andet oplagt at tage den korte køretur mod Kolding eller Haderslev samt tage på større dagsturer til fx Legoland, Odense eller Givskud Zoo.

Udlejning

Selvom Hejlsminde Strand Camping har gode muligheder for forskellige former for aktiviteter, så er det også et oplagt sted at komme helt ned i gear, hvilket du bl.a. kan gøre ved at nyde den smukke udsigt over Lillebælt fra pladsens terrasser.

Hejlsminde Strand Camping tilbyder udleje af hytter eller campingvogne på dags-, weekend- og ugebasis, men det er også muligt at komme med sin egen vogn og leje en plads.

Du kan læse mere om Hejlsminde Strand Camping og booke dit næste ophold her.

Kontakt
AdresseGendarmvej 3, 6094 Hejls