ASSENS

VIRKSOMHEDER

Herunder kan du finde et stort udvalg af virksomheder i Assens.

Til hjemmet

Er du på udkig efter noget nyt til hjemmet eller haven? Så er der masser af spændende virksomheder at komme efter. Lad dig inspirere her.

Shopping

Assens har et stort udvalg af spændende shoppingmuligheder og specialbutikker med noget for enhver smag. Find inspiration til dit næste køb her.

Service og rådgivning

Rådgivnings- og serviceniveauet i Assens er utrolig højt. Uanset om du leder efter en forsikringsmægler, revisor, ejendomsmægler eller noget helt fjerde.

Håndværkere

Er du på udkig efter en lokal håndværker? Der er mange om buddet i Assens, og derfor har vi gjort det lettere for dig at danne dig et overblik.

Transport

Er det tid til en ny bil eller trailer? Du finder et stort udvalg af interessante virksomheder i Assens og omegn. 

Industri

Er du på udkig efter en lokal industrivirksomhed, eller en virksomhed der henvender sine ydelser eller produkter til industrien?

Udvalgte virksomheder

Vi fandt desværre ingen resultater! Kontakt LokalNyt Haderslev og få din virksomhed vist her.

[psac_post_carousel design="design-2" show_date="false" show_author="false" show_tags="false" show_comments="false" show_category="false" show_content="false" autoplay="true" category="ugens virksomhed" arrows="false" dots="false"]

Virksomheder i Odense

I Odense finder du et stort udvalg af spændende virksomheder – store som små.

På LokalNyt Odense prøver vi at give dig et godt overblik over alt fra den lokale håndværker eller restaurant til de større industrielle virksomheder.

Mangler din virksomhed på vores liste? Så kontakt os i dag på info@lokal-gruppen.dk