Skip to main content

Den Gamle Grænsekro

Elsker du naturrige og eventyrlige omgivelser? Så skal du slå et smut forbi Den Gamle Grænsekro i Sønderjylland.

Annoncørbetalt Indhold

Den Gamle Grænsekro er en skjult perle, som gemmer sig bag idyllisk mark og skov på Koldingvej 51 i Christiansfeld. Kroen er en kongeligt priviligeret kro, som også er en del af UNESCO’s verdensarvsliste. 

Book et mindeværdigt ophold

Med et ophold på Den Gamle Grænsekro er du garanteret en mindeværdig oplevelse, hvor du finder en klassisk og traditionsrig stil, som er fyldt med charme og historie krydret med det moderne. Dette kommer også til syne i kroens restaurant, hvor menuen spænder bredt med alt fra klassiske danske retter til moderne, stilrene retter.

Den Gamle Grænsekro råder over 26 hyggelige værelser med udsigt til landlige og naturskønne omgivelser. Og uanset om du er til et weekendophold, et golfophold eller måske miniferie, så har de masser af attraktive tilbud.

Uanset hvad du er til, er Grænsekroen det perfekt sted at slå sig ned, hvis du ønsker et ophold fyldt med varme, sjæl og fantastisk service. 

Hold dit næste arrangement hos Den Gamle Grænsekro

Drømmer du om at holde din næste fest eller dit næste arrangement i uforglemmelige rammer? Så lad grænsekroens selskabslokaler danne rammen om dit næste arrangement.

Uanset om I bliver 20 eller 200, eller et sted der i mellem, finder de gerne et lokale til jer. Og Den Gamle Grænsekros venlige personale står også klar med ideer og rådgivning om menu, vin, og hvad der ellers skal til for at skabe netop den fest, I drømmer om.

Læs mere om kroen på deres hjemmeside, eller ring på tlf. 75 57 32 18 eller send dem en mail på info@graensekroen.dk.

Sdr. Bjert Kro

Elsker du en smagsrig oplevelse i hyggelige omgivelser, hvor der er værnet om hver ret? Eller er du på udkig efter det perfekte overnatningssted, når du er i nærheden af Kolding? Så skal du besøge Sdr. Bjert Kro!

Annoncørbetalt Indhold

Beliggende på Gammel Bjært 16 finder du det lokale samlingspunkt i Bjert: Sdr. Bjert Kro. I den hyggelige kro har du både mulighed for at nyde god mad samt et skønt ophold i smukke omgivelser.

Godt håndværk & ‘mormor-stemning’

Kroen byder på godt håndværk, lokale råvarer samt fabelagtig mad, når du sætter dig på en af pladserne i deres hyggelige spisesal. Her er du altid sikret en hjemlig, mormor stemning, hvor du altid kan føle dig velkommen. Menukortet er sæsonbetonet, og du finder det her.

Slå benene op og nyd et skønt ophold på Sdr. Bjert Kro

Ønsker du mere end blot fabelagtig mad, så kan du også vælge et ophold på kroen, hvor du kan vælge alt mellem et spaophold, gourmetophold eller måske et kulturophold, hvor Sdr. Bjert Kro har sammensat en pakke, som sikrer, at du får en helt unik oplevelse ud fra dine ønsker.

Skulle du have lyst til at holde din kommende fest på Sdr. Bjert Kro, så er der også mulighed for det! Læs mere om deres selskabsmuligheder her.

Klik forbi deres hjemmeside og book et ophold i dag, eller kontakt dem på tlf. 76 31 11 30 eller via mail til kro@sdrbjertkro.dk.